Hyr ut din lägenhet

Det är hotellbrist i Stockholm, någonting som gör att turisterna söker efter andra alternativ. Som exempelvis att bo i lägenheter istället. Att bo i en lägenhet stockholm stadshusetistället för hotell gör självklart att vissa fördelar försvinner. Roomservice och hotellfrukost, till exmpel. Men det är ändå ganska häftigt att bo i en annans lägenhet. Dessutom finns det i många Stockholmslägenheter ofta mycket lyx. I sekelskiftslägenheterna är det storslagen inredning och i de nybyggda bostäderna finns det inte sällan lyx som massagebadkar, golvvärme och stor platt-tv med alla de kanaler som än kan önska.

Har du en lägenhet i Stockholm? Då kan även du hyra ut den för att tjäna lite extra pengar. För att se vad du ungefär kan du jämföra med lägenheter i samma storlek och i samma område, sedan är det bara att lägga upp en annons. För att få upp summan lite kan du ju även anpassa lägenheten så att den blir något lyxigare. Badrum är ju verkligen någonting som många turister anser viktigt, precis som sängen och sovrummet. Det finns faktiskt väldigt mycket saker man kan göra själv när det kommer till att renovera, exempelvis om du renoverar badrummet. Detta har Expressens Leva & Bo skrivit om och de nämner att du bland annat kan installera tvättmaskin, byta ut dusch till badkar samt byta ut handfat mot ett trevligare och tjusigare. Dock ska du inte göra någonting mer än så om du inte är hantverkare, det kan nämligen lätt bli fel. En bra säng kan som sagt också höja hemmets standard när du hyr ut. I en artikel från Aftonbladet som du kan läsa här kan du läsa om hur du hittar rätt säng, så här står det:

Hård, mjuk, budget eller lyx – din säng spelar stor roll för din nattsömn. Att den känns skön är allra viktigast, men det finns en del annat som kan vara bra att tänka på när det är dags att investera i en ny säng.