Bo mitt i Stockholm på Elite Hotels

Bo centralt precis i närheten av Kungsgatan mitt i Stockholm när du besöker vår vackra huvudstad. Detta är det perfekta utgångsläget för en weekend eftersom du har nära till shopping, mysiga restauranger och pulserande nöjesliv. Dessutom har du all kommunaltrafik utanför dörren och kan enkelt ta dig till alla Stockholms stadsdelar! 

Ska du på en weekend i Stockholm? Bo på vackra Elite Hotel Adlon som är beläget i korsningen Vasagatan/Kungsgatan mitt i city. Hotellet ligger i en charmig och tidlös byggnad med 203 mysiga rum där du kan koppla av efter en dag på stan. Hos Elite Hotels ingår det alltid en stor och härlig frukostbuffé som blir den perfekta starten på dagen. Boka på din nästa vistelse på https://www.elite.se/sv/hotell/stockholm/hotell-kungsgatan-stockholm/!

Upplev det bästa av Stockholm

Sunset,View,Of,Gamla,Stan,In,Stockholm,From,Sodermalm,Island,Stockholm har verkligen allt som behövs för att roa dig i flera dagar. Oavsett om du reser med barnen eller med dina vänner finns det något att göra. För familjesemestern är ett besök på vackra Djurgården ett måste.

” Djurgården är kanske inte så stort – men fyllt av aktiviteter och sevärdheter.” Så här säger Aftonbladet om den lilla ön mitt i Stockholm.

Här kan du bland annat besöka Skansen som är världens äldsta friluftsmuseum och är fyllt med roliga djur, gamla hus och matupplevelser. Gröna Lund är en annan del av Djurgården som barnen kommer att älska med sina fartfyllda åkattraktioner.

För resan med vännerna är ett besök på Fotografiska ett hett tips. Här samlas fotokonst från världens alla hörn. Ett måste är ett vandra runt i mysiga Gamla stan och alla dess små gränder. Passa på att besöka några av alla fantastiska restauranger och barer som erbjuder underbart goda drinkar.